fbpx

ZAŠTITA NAMEŠTAJA

ZAŠTITA NAMEŠTAJA

ZAŠTITA NAMEŠTAJA

Zaštita nameštaja je jedan veoma bitan segmenat koji čini  jednu selidbu. Pre svega to se odnosi na one stvari koje su veoma osetljive, skupe i lako lomljive.
Naša agencija NSSELIDBE radi delemičnu ili kompletnu zaštitu nameštaja. Sve po potrebi i dogovoru.

Neki ljudi jednostavno ne žele da zaštićuju svoj nameštaj. Zaštita nameštaja je poželjna i nikada nije na odmet. Ako se odlučite za delimičnu zaštitu nameštaja, radnici agencije NSSELIDBE će zaštititi samo one stvari koje budu smatrali da je neophodno. U toj opciji će zaštititi  svakako i one komade nameštaja koje vi budete naglasili. Naravno, možete se opredeliti i za varijantu kompletne zaštite nameštaja. Tu podrazumevamo kompletnu zaštitu svih velikih i malih elemenata koji se sele. Pre preseljenja  staklenih vitrina, slika, kožnih garnitura, televizora i sličnih predmeta treba odvojiti vreme i kvalitetno zaštititi iste. Ako imate vremena za to i imate dodatnu pomoć vaših ukućana ili prijatelja, morate nabaviti dovoljnu količinu širokih samolepljivih traka, nekoliko makaza, skalpel, kartone, stiropore, novine, streč foliju i sl. Naša preporuka je da zaštitu nameštaja prepustite našim radnicima koji već rutinski, brzo i spretno rade taj odgovoran posao. Ako je nameštaj adekvatno zaštićen on će još bezbednije podneti nošenje preko stepeništa, hodnika zgrade, transporta u vozilu i istovara na novu lokaciju. Kada vaš nameštaj budete želite da transportujete negde u inostranstvo, na neki dalji put avionom ili nekim drugim zbirnim transportom, naši radnici će vam pomoću kartona, najlona, stiropora, vakum folije, mehuraste folije i drugog materijala dodatno pojačati zaštitu i na taj način uticati da transport pomenutog nameštaja bude još bezbedniji.

I pored toga što nameštaj zaštićen i upakovan on se opet mora pri slaganju u transportno vozilo dodatno zaštititi i fiksirati. Mi posedujemo vozila adekvatno opremljena za te potrebe. Naši iskusni i vešti radnici agencije NSSELIDBE koriste  ćebad za selidbe, zaštitne sunđere, stiropore, gurtne i fiksiraju nameštaj u siguran položaj za transport.

Unesite željenu reč