fbpx

SPECIJALNI POSLOVI

SPECIJALNI POSLOVI

SPECIJALNI POSLOVI

Specijalni poslovi su sastavni deo svakodnevnih radnih zadataka agencije NSSELIDBE. U specijalne poslove spada prevoz, utovar, istovar, nošenje i pravilno postupanje sa veoma teškom, predimenzionisanom, lako lomljivom ili jako osetljivom robom.

Posebno bi istakao preseljenje teške robe koju često srećemo prilikom preseljenja većine privatnih stanova ili firmi, kao što su: manji i veći sefovi i kase, TA-peći, polukoncertni ili koncertni klaviri, orgulje, pijanino, veće fotokopir mašine, pekarska mutilica, pica peći, tučani radijatori itd. Jako je bitno pravilno postupati i znati kako manipulisati u zatvorenom prostoru sa takvom robom, da ne bi došlo do povrede nekog od radnika, neželjenog oštećenja sme robe ili na posletku prostorije ili prostora u kom se sve to nalazi i dešava. Takođe i sam utovar u teretno vozilo mora biti prethodno isplaniran dobro organizovan. Za neku robu je potrebno angažovati manje vozilo zbog samog prilaza nekom objektu, nekad je potrebno vozilo sa velikom dozvoljenom nosivošću, nekad sa velikim tovarnim sandukom i rampom za utovar, nekad bez cerade a nekad zatvoreno furgon vozilo. Dalje, za utovar su dosta puta pored iskusnog i snažnog ljudstva neophodne i razne dizalice, poluge, razne cevi, španeri, paletari, ručni viljuškari, viljuškar sa teleskopom, kran i mnoga druga pomagala. To su poslovi gde nema mesta za neku grešku ili ne predviđenu situaciju.

Mi smo ozbiljan i stručan tim koji sa zadovoljstvom rešava sve komplikovane i nezgodne situacije na terenu. Zato blagovremeno reagujte i nemojte ništa prepustiti slučaju već pozovite agenciju NSELIDBE na neki od naših kontakt telefona ili pošaljite upit.

Selidbe Novi Sad-nsselidbe.com

Unesite željenu reč