fbpx

SELIDBE KOMBIJEM I KAMIONOM

SELIDBE KOMBIJEM I KAMIONOM

SELIDBE KOMBIJEM I KAMIONOM

Agencija NSSELIDBE je osnovana 2007. godine i od tada se uspašno bavi preseljenjem kako privatrnih tako i pravnih lica. Pored organizacija selidbi uspešno se bavimo i transportom robe ne samo na teritoriji Novog Sada već bilo gde u okviru granica naše države. Uz sam transport našim klijentima nudimo i često neophodno ljudstvo radi utovara i istovara robe u kombi ili kamion.

U Novom Sadu pa i u drugim gradovima u Srbiji je saobraćajna gužva iz godine u godinu sve veća i veća. Na putevima je sve više nervoznih vozača koji negde jure i žure a kada stignu na svoje odredište naiđu na ogroman problem oko parkiranja svog auta, kombija ili još nezgodnije kamiona. Ne samo zbog otežanog parkiranja već i zbog velikog broja uskih ulica, lakša je manipulacija kombijem kroz grad i parkiranje do samog ulaza u zgradu, nego što je to slučaj sa kamionom. Kamionski prevoz je nezaobilazan i neophodan kada se prevozi roba velikog gabarita, velike mase ili kada količinski ta roba ne može sva da stane u jedan kombi. Naši vozači su se odlično izveštili za funkcionisanje u otežanim uslovima. Bilo da su u pitanju velike guže, zatvorene ulice zbog radova ili kolaps saobraćaja na nekim deonicama, oni uvek nađu neku prečicu i rešenje da kvalitetno završe započeti posao.

Ako treba da se selite i imate rodbinu, drugare, komšije ili neke iznajmljene radnike koji bi nosili vaše stvari i preselili vas, a nemate adekvatno teretno vozilo da prevezete sve to, nazovite agenciju NSSELIDBE i dogovorite se o prevozu. Bilo da vam treba neki manji ili veći kombi ili neki kamion, mi vam to možemo obezbediti. Vozila su nam pogodna za transport pre svega nameštaja i selidbenih stvari jer su opremljena raznim zaštitnim ćebadima, sunđerima, zateznim trakama, kaiševima, stiroporima, kartonom i gurtnama a iznajmljujemo ih isključivo sa vozačem.

Mi vam ipak iz iskustva savetujemo da se zahvalite prijateljima i drugarima a posao preseljenja vašeg stana poverite stručnim ljudima iz agencije NSSELIDBE. Mi vam nudimo besplatan izlazak na teren i besplatnu procenu vrednosti vaše selidbe gde nakon toga nemate nikakavu obavezu prema nama. Ako niste iz Novog Sada i okoline možete slike selidbenih stvari poslati na naš mejl, viber ili na whats app a mi ćemo vama poslati naj bolju moguću ponudu za vaše preseljenje. Pomoći ćemo vam našim savetima šta god da je u pitanju i pobrinuti se da vaša selidba prođe u naj boljem redu. Budite još jedan zadovoljan klijent naše firme.

Selidbe Novi Sad-nsselidbe.com

Selidbe Novi Sad-nsselidbe.com

Selidbe Novi Sad-nsselidbe.com

Selidbe Novi Sad-nsselidbe.com

Selidbe Novi Sad-nsselidbe.com

Unesite željenu reč