fbpx

SELIDBE FIRMI

SELIDBE FIRMI

SELIDBE FIRMI

Selidbe firmi zauzimaju značajno mesto u našim radnim aktivnostima. Mnoge firme dug period budu na jedenoj lokaciji i izbegavaju da se sele zbog toga što promena lokacije može da ima negativan uticaj na poslovanje same firme. Neke firme su vezane za već postojeću infrastrukturu na kojoj se nalaze ili im uspeh poslovanja direktno zavisi od lokacije. Za razliku od tih postoje i one firme koje se neprestano šire i nije im od toliko velike važnosti lokacija na kojoj se nalaze. To su naprimer kako u regionu tako i kod nas svakako IT firme.

Agencija NSSELIDBE poseduje zavidno iskustvo u preseljenju većih, srednjih i manjih firmi. Neke firme poseduju u svom vlasništvu teže komade inventara kao što su velike rashladne vitrine, rashladne komore, teške sefove, profesionalne peći, TA peći, teške fotokopir mašine ili neke teže muzičke instrumente kao naprimer koncertni klavir. Određene firme u svom inventaru podrazumevaju teške industrijske mašine koje mogu biti izuzetno ne samo teške već i nezgodne za manipulaciju i transport. Naša ekipa se dosta puta susretala sa istima i uvek uspešno rešavala zadatke koje je imala pred sobom. Ništa manje nije važan i bitan drugi inventar kao naprimer: kompjuteri, monitori, stolovi, radne stolice, televizori, skeneri, fotokopir mašine, pultevi, bela tehnika, specijalni alati kao i važni dokumenti i registri koji se moraju sačuvati. Zato naši radnici uvek maksimalno skoncentrisani pristupaju svakom poslu.

Ono glavno što karakteriše našu agenciju je da ugovorene poslove uvek izvršava na vreme i u skladu sa zahtevima firme koja se seli. Mi znamo da svaka firma ima isplanirano vreme i rok do kada želi da se preseli a zatim nastavi sa svojim oubičajnim aktivnostima.  Mi uvek sa ozbiljnošću pristupamo situaciji na terenu. U skladu sa tim agencija NSSELIDBE je uvek uspevala da ispoštuje sve rokove na obostrano zadovoljstvo naših klijenata i nas.

Unesite željenu reč