fbpx

PRODAJA KUTIJA

PRODAJA KUTIJA

PRODAJA KUTIJA

Ako ste rešili da sami prikupljate neophodne kutije za predstojeću selidbu, gledajte da na vreme to obavite pa da vam ostane dovoljno vremena da popakujete stvari u njih. Najbolje su kutije od pića, jer su čvrste i nisu prevelike. U njih možete pakovati lomljive stvari poput tanjira, šolja, čaša ili neke teške stvari kao naprimer knjige, ploče, foto albumi i slično.  Za posteljinu, garderobu i druge mekane stvari najbolje da iskoristite originalne kutije od šporeta, frižidera ili nekih drugih električnih uređaja ili kutije iz salona nameštaja. Mekane i druge stvari koje nisu osetljive i lako lomljive možete pakovati i u velike vreće za đubre od 120 litara koje možete kupiti u bilo kojoj prodavnici mešovite robe.

Kutije naravno možete kupiti i kod nas. Mi prodajemo manje i veće kartonske kutije. Kod nas možete naći i drugi materijal potreban za pakovanje i zaštitu selidbenih stvari, kao na primer streč foliju, široku samolepljivu traku i mehurastu foliju. Pored prodaje mi i iznajmljujemo plastične ili kartonske kutije za vašu predstojeću selidbu. Protokol prilikom iznajmljivanja je jednostavan. Mi vam dostavimo dogovoreni broj kutija nekoliko dana pre selidbe na vašu adresu. Nakon što smo vas preselili kutije ostaju nekoliko dana kod vas, tako da možete spokojno i na miru da ih ispraznite i stavite stvari na svoje mesto. Zatim nas pozovete da navratimo i preuzmemo kutije.

Naravno, za varijantu iznajmljivanja plastičnih ili kartonskih kutija poželjno je da se selite na teritoriji Novog Sada i ako ste u prilici da se blagovremeno najavite i rezervišete određeni broj kutija. Mi, naravno, radimo i dostavu kutija na vašu adresu.

U bilo kom momentu možete da nas kontaktirate na neki od naših telefona i dobijete detaljnije informacije o svemu. OVDE možete saznati više informacija o ovoj temi.

Unesite željenu reč