fbpx

ODNOŠENJE STAROG NAMEŠTAJA

ODNOŠENJE STAROG NAMEŠTAJA

ODNOŠENJE STAROG NAMEŠTAJA

NSSELIDBE vrše uslugu odnošenja starog nameštaja po AKTUELNIM CENAMA. Pozovite nas i proverite tačnu cenu odnošenja vašeg starog nameštaja.

Ljudi se često nađu u situaciji da im treba usluga odnošenja starih stvari, nepotrebnih i pohabanih kreveta, ormana, bele tehnike i drugog nameštaja. Stanari u zgradama a posebno u kućama s vremena na vreme prave veliko spremanje i oslobađaju svoje šupe, tavane, garaže i podrume od nepotrebnih stvari koje su se tu  vremenom nakupile. Ako menjate cevi i pločice u kupatilu,ustakljujete terasu, menjate gelender na balkonu ili vršite kompletnu adaptaciju stana ostaće vam puno beskorisnog šuta, starih cevi, prozora, vrata i drugog smeća. Naravno da svo to smeće i nepotrebne stvarai neko mora da potovari u adekvatno vozilo i odveze. Kada su takvi poslovi u pitanju agencija NSSELIDBE je pravi izbor za vas, mi korektno naplaćujemo takve usluge, zato nas nazovite da porazgovaramo o svim detaljima posla i dogovorimo se o našoj budućoj saradnji.

Bez obzira na brojne apele, radnici JKP “Čistoća” širom grada zatiču krupni otpad i građevinski šut pored kontejnera, ali i u njima, što predstavlja veliki problem u njihovom radu. Kada komadi betona, gvozdeni okovi, šut i sličan čvrst materijal neprimećen od drugog kućnog smeća prođe i završi u hidrauliučnom sistemu kamiona dolazi do ozbiljnih kvarova. Treba reći da prema važećoj Odluci o održavanju čistoće u Novom Sadu, kazne za fizička lica za nesavesno iznošenje smeća iznose 8.000 dinara. Za pravna lica te kazne iznose od 50000 do milion dinara.

Zato pozovite agenciju NSSELIDBE,  posavetovaćemo vas o svemu i popričati o ceni naše usluge. Dogovorićemo se oko svega a onda i rešiti vaš problem. Naši radnici će doći na vašu adresu potovariti i odvesti na deponiju vama nepotrebne stvari. Nebitno da li se one nalaze u stanu, podrumu ili tavanu i da li tih stvari ima neka mala količina ili baš puno, odazivamo se na sve poslove.

deponija-nsselidbe.comdeponija-nsselidbe.comdeponija-nsselidbe.com

Unesite željenu reč