fbpx

DEMONTAŽA I MONTAŽA NAMEŠTAJA

DEMONTAŽA I MONTAŽA NAMEŠTAJA

DEMONTAŽA I MONTAŽA NAMEŠTAJA

Skoro na svakoj selidbi postoji potreba za rasklapanjem i sklapanjem barem jednog komada nameštaja. Montaža i demontaža predstavlja najpipaviji i najodgovorniji deo svake selidbe. Iskusni radnici agencije NSSELIDBE se na svakoj selidbi, bilo da je u okviru Novog Sada ili da su negde na terenu van grada, trude da sa punom pažnjom pristupe tom zadatku.

Raskačiti veš mašinu i sudoperu ili ih povezati da rade, otkopčati mali bojler, skinuti plafonjeru ili luster, skinuti police ili televizor sa zida, demontirati garnišne ili kuhinjske elemente i još puno drugih poslova vam mogu obaviti naši radnici na terenu. Ipak najveći broj demontaža i montaža se odnosi na krupnije komade nameštaja. Često je neophodno rastaviti veće ormane, plakare, neke vitrine, bračne krevete, ugaone garniture i opet ih sastaviti ili montirati na novoj adresi i dovesti u funkcionalno stanje. Ukoliko se demontaža i montaža ne obavi savesno, kvalitetno i dovoljno pažljivo može doći do manjih ili većih oštećenja nameštaja u toku selidbe. Iz komoda i ormana koji nema potrebe da budu rastavljeni ili demontirani treba svakako izvaditi police a ponekad treba skinuti i vrata (pogotovo ako su staklena), fioke itd.
Kad ugovorimo selidbe gde znamo da ima puno posla oko demontaže i montaže veće količine nameštaja, tada je sastavni deo 
našeg tima i profesionalni stolar koji rešava i najkomplikovanije situacije koje mogu da se dese. Tako da je naš tim uvek spreman za sve izazove.

 Postoje situacije kada neki krupniji nameštaj radnici uspešno iznesu iz određene kuće, stana ili kancelarije i unesu ga u vozilo. Zatim ga transportuju u vozilu na novu lokaciju gde se istovara. Na tom istovaru iskusni radnici vešto ga pronesu kroz uske hodnike neke zgrade ili kuće, popnu na određeni sprat i konačno unesu u stan. A onda zbog preuskog predsoblja, preuskih sobnih vrata, niskog plafona i ostale konfiguracije samog stana taj komad nameštaja ne može uneti u sobu gde to zahteva lice koje se seli.  Tada se taj komad nameštaja ipak mora demontiratirati na licu mesta, uneti u sobu pa ga onda montirati. U ovakvim nepredviđenim situacijama radnici agencije NSSELIDBE se vešto snalaze.
To što je neki komad nameštaja rasklopljen ili demontiran ne znači da ga ne treba dodatno zaštititi. Za zaštitu istog koristimo streč foliju,puc puc foliju,karton,samolepljive trake,papirne trake i drugi repromaterijal.

Treba reći da  ogromno iskustvo naših radnika na terenu učiniće vašu selidbu mnogo lakšu i jednostavniju nego što ste očekivali. Radnici NSSELIDBE će budite sigurni i prilikom utovara vašeg nameštaja u kombi ili kamion biti veoma pažljivi. U vozilima dodatno koristimo zaštitnu ćebad, sunđere, karton, zatezne kaiševe i drugu opremu…

 Pozovite agenciju NSSELIDBE i bićete prezadovoljni.

Unesite željenu reč