fbpx

Prevoz nameštaja Novi Sad

Prevoz nameštaja Novi Sad

Prevoz nameštaja Novi Sad

“Selidbe” i “prevoz nameštaja” su srodne usluge koje su usko povezane. Kao što podrazumevamo da je nameštaj sastavni deo svake selidbe, tako podrazumevamo da uz svaku selidbu ide i prevoz nameštaja.

Prevoz ili transport je osnovna delatnost naše firme, a selidbe su nešto čime se primarno bavimo. Potrebu za prevozom nameštaja imaju i mnoga druga preduzeća. Spomenuću samo neke.

  • Na primer, saloni nameštaja transportuju nameštaj kroz grad prilikom isporuke kupcu, čak skroz do njegove zgrade, sprata, stana u kome on živi, pa i u sobu ga unesu i odlože na željeno mesto.
  • Spomenuću zatim i stolarske radionice, koje, takođe, prevoze nameštaj do željene adrese, nekad sklopljen, a nekad rasklopljen, u segmentima. Transportuju ga do svojih uvaženih klijenata koji su im ukazali poverenje.
  • Ono najvažnije i najbitnije su svakako agencije za selidbe. Sve agencije za selidbe, pa tako i naša, prevoze nameštaj gde god za to ima potrebe i gde god naši klijenti to zahtevaju.
    Nameštaj se prilikom selidbe seli i transportuje u zatečenom stanju. Neki klijenti imaju skoro skroz nov i skupocen nameštaj, a neki stariji, koji je nekada lošije, a nekada bolje očuvan.
    Svaka selidba je nova priča, priča za sebe. Dakle, svakoga dana poslu pristupamo maksimalno koncentrisani i  motivisani, jer samo na taj način posao se može kvalitetno odraditi.
    U kakvom god stanju da zateknemo vaš nameštaj, naš zadatak je da ga prilikom preseljenja transportujemo i preselimo na novu lokaciju u jednako dobrom stanju. Da bismo to uradili ispravno i uspešno, koristimo razne doskočice, ako smem tako da se izrazim. Te naše “doskočice” nisu nikakva magija, već raznorazne cake koje smo stekli iskustvom i radom, ili smo ih jednostavno usvojili od starijih kolega koji su nesebično svoje znanje prenosili na mlađe. Još jedna veoma bitna stvar kojom želimo da pohvalimo naš rad jeste da je nebrojeno mnogo puta nameštaj ostao u boljem stanju iza nas, nakon preseljenja, nego što smo ga zatekli na početku selidbe. To je zbog toga što kada vidimo da neka vrata od ormana vise kako ne treba, mi ih doštelujemo, kada vidimo da vire ekserčići na poleđini ormana mi ih ukucamo, ako je fioka od ormana klimava mi je utegnemo…To je, između ostalog, bitno i radi samog transporta.

Zbog toga gde god treba da obavite transport i prenos nameštaja i ostalog pokućstva, da li je u pitanju prevoz kroz Novi Sad ili prevoz iz Novog Sada u Beograd ili prevoz u neki drugi grad, prepustite taj posao profesionalcima i budite spokojni.
Prevoz ili transport nameštaja može da se obavlja na razne načine i raznim prevoznim sredstvima. Pod pojmom transport nameštaja se podrazumeva kad radnik ili radnici podignu komad nameštaja i nose ga kroz neki objekat. Transport je i kad neki komad nameštaja guramo na kolicima za selidbe do lifta, prevoznog sredstva ili određene prostorije. Svakako, transportom se smatra i svaki prevoz nameštaja u nekom putničkom ili teretnom vozilu.

U tovarnom prostoru svakog našeg vozila posedujemo kartone, ćebad, sunđere, kaiševe za zatezanje tereta i sve što je neophodno za bezbedan i siguran transport.
Zato kada Vam zatreba naša usluga nemojte da oklevate već pozovite majstore svog zanata.

prevoz i selidbe-selidbe Novi Sadprevoz i selidbe-selidbe Novi Sad

Related Posts

Unesite željenu reč