fbpx

Osnovne smernice za selidbu

Osnovne smernice za selidbu

Osnovne smernice za selidbu

PRED VAMA JE SELIDBA, ALI NE ZNATE ODAKLE DA POČNETE?

Ne brinite, mi smo tu da vam pomognemo!

Evo nekoliko ključnih smernica koje će vam olakšati organizaciju selidbe i osigurati da vaše dragocenosti stignu na odredište bezbedno i bez stresa

 • Kao prvi korak, uvek preporucujemo da napravite plan i listu svih stvari koje treba da selite. Ova lista će vam biti neophodna kao osnovni alat za planiranje selidbe, omogućavajući vam da lakše pratite sve korake procesa selidbe i osigurate da ništa ne bude zaboravljeno ili propušteno. Trebalo bi da obuhvata sve predmete, nameštaj, opremu i ostale stvari koje planirate da prenesete na novo mesto.
  Iskreno vam savetujemo, da je organizujte po sobama ili kategorijama kako biste imali jasan pregled svega što selite, a možete dodati i oznake ili beleške koje će vam olakšati dalje planiranje kao što su prioritetni predmeti, oznake za pakovanje ili informacije o tome gde će svaki predmet biti smešten u novom domu.
   

  Kako bismo vam dodatno pomogli u planiranju i olaksali ovaj korak napravili smo planer za selidbe koji ce vas voditi kroz interaktivni upitnik i na kraju, potpuno besplatno generisati ovu listu za vas.
  Ovde mozete pokrenuti upitnik.

 

 • Sledeci korak je da razmislite da li selite neke stvari ili namestaj za koji je potrebna montaza ili demontaza.Kada demontirate nameštaj, savetujemo vam da ga fotografišite sa svih strana pre početka, koristite oznake ili etikete za jasnu identifikaciju delova, i pravilno pakujte šrafove i vijke kako biste ih lako pronašli kasnije. Obezbedite odgovarajuće alate i organizujte ih na jednom mestu, a tokom pakovanja dodatno etiketirajte delove kako biste olakšali proces montaže.Naravno, ukoliko želite, naš iskusan tim vam stoji na raspolaganju i spreman je da vam pomogne u montaži i demontaži nameštaja. Sa nama možete biti sigurni da će vaš nameštaj biti pažljivo rastavljen i ponovo sastavljen na novom odredištu.

 

 • Kada planirate selidbu, ključno je obezbediti adekvatnu zaštitu nameštaja kako bi stigao na odredište bez oštećenja. Pre pakovanja, koristite mehurićastu foliju ili sunđer kako biste zaštitili krhke delove, poput staklenih površina ili deloval koji se lako mogu ogrebati. Pravilno organizujte i osigurajte nameštaj u vozilu tako da teži komadi budu na dnu i stabilno postavljeni. Ovo će osigurati bezbedan transport vašeg nameštaja tokom selidbe. 

  Ukoliko želite dodatnu sigurnost i profesionalni pristup, naš iskusni tim je tu da vam pomogne. Sa našim stručnim vođstvom, vaša selidba će biti brza, efikasna i bezbedna za vaš nameštaj.

 

 • Zaštita prostora za očuvanje vašeg doma: Selidba ne uključuje samo premeštanje nameštaja, već i očuvanje prostora. NSSELIDBE se brine o vašem prostoru kao o svom vlastitom, obezbeđujući da sve ostane netaknuto tokom procesa selidbe.

 

 • Odnosenje nepotrebnog nameštaja na deponiju: Iskustvo nam pokazuje da gotovo uvek postoje stvari koje nam više nisu potrebne i treba ih se rešiti. Međutim, ponekad to nije jednostavno, pogotovo ako se radi o kabastim i teškim stvarima. Za to vas uvek savetujemo da razmotrite i dobro isplanirate ovaj korak. 

  Ako se tokom selidbe pojavi višak nameštaja koji vam više ne treba, NSSELIDBE će se pobrinuti da ga efikasno i odgovorno obradi, oslobađajući vas briga.

 

Ukoliko vam je potrebna strucna pomoc oko seldbe, evo nekoliko saveta pri odabiru tima koji treba da seli vase dragocenosti:

 • Iskustvo koji osigurava pouzdanost: Birajte firmu sa dugogodišnjim iskustvom u selidbama. Naša kompanija, NSSELIDBE, sa više od 15 godina uspešnog poslovanja, garantuje vam stručnost i pouzdanost u svakom koraku procesa selidbe.
 • Prilagođenost vozila za vaše potrebe: NSSELIDBE vam pruža različite opcije vozila, prilagođene vašim potrebama. Nećete platiti više nego što treba, jer ćemo izabrati optimalno vozilo za vašu selidbu.
 • Skladište za dodatnu sigurnost: U slučaju nepredviđenih okolnosti, naša kompanija vam nudi mogućnost privremenog skladištenja vaših stvari na sigurnom i suvom mestu.
 • Preporuke kao ključ za uspeh: Ne zaboravite da proverite preporuke i recenzije prethodnih klijenata. Naši zadovoljni klijenti su najbolja potvrda kvaliteta naših usluga.

 

VAŠ NAMEŠTAJ IMA SREĆE. Agencija NSSELIDBE ispunjava i strogo poštuje sve gore navedene smernice. Gde možemo da Vas preselimo danas?

 

Pozovite nas (064 197 20 87)

ili posaljite upit.

Selidbe Novi Sad-nsselidbe.com

Selidbe Novi Sad-nsselidbe.com

Selidbe Novi Sad-nsselidbe.com

Unesite željenu reč