fbpx

Kutije za selidbe

Kutije za selidbe

Kutije za selidbe

KUTIJE ZA SELIDBU NOVI SAD

Kada prosečna porodica, pojedinac, student ili neka firma u Srbiji, planira preseljenje većeg ili nekog manjeg dela svoga prostora, prvo razmatraju i planiraju ceo posao koji ih očekuje. Koliko god da je predstojeća selidba obimna i komplikovana ili je pak mala i lagana, nezaobilazan rekvizit na svakoj selidbi su svakako kutije za selidbu.

Kutije za selidbu-Selidbe Novi Sad

Kao što i sami znate kutija za selidbu ima raznih. Poprilično često se dešava da ljudi za svoju selidbu nađu troslojne kutije u kojoj su bili proizvodi:  čipsa, smokija ili neke slične robe. Moram vam naglasiti da u takve kutije možete pakovati samo lagane stvari i stvari koje nisu osetljive i lako lomljive na primer : obuća, jastuci, malo krevetnine ili garderobe, novogodišnja jelka, dečije igračke i druge slične stvari.

Ako nemate puno iskustva sa pakovanjem i selidbama a želite sami sebi da obezbedite kutije za selidbu potrudite se da nabavite kutije koje nisu ni previše male ni previše velike. I naravno da ne zaboravim, obavezno petoslojne, jake. Kada je kutija petoslojna, nemate bojazan da će vam prsti proći kroz zid kutije (prilikom nošenja ) ili da će se kutija raspasti. Takođe kod petoslojnih je zid kutije sam po sebi čvrst i stvari koje su u njoj su sigurnije i zaštićenije od loma.

 

 

Kutija dimenzije: 40(š)x60(d)x40(v)

Dimenzije: 40(š)x50(d)x25(v)

Mala kutija je otprilike sledećih dimenzija 40 x 50 x 25 . U takvu kutiju možete pakovati teže stvari: pre svega knjige, zatim cd-ove, ploče i kasete, tanjire i druge teže ili osetljive stvari. Ako su stvari osetljive i lomljive obavezno ih umotajte u mehurastu foliju, novine ili iskoristite neke krpe, peškire i slične mekane stvari koje su vam pri ruci.

 

 

 

 

 

 

Kutije za selidbu-Selidbe Novi Sad

Dimenzije: 40(š)x60(d)x40(v)

Srednje kutije za selidbu koje su dimenzija 40 x 60 x 40 su ubedljivo najzgodnije i najzastupljenije na svakoj selidbi, tako je iskustvo pokazalo. Takva kutija u nuždi može da zameni i manju kutiju za selidbu o kojoj smo pričali. U nju na pr. mogu da stanu dva monitora i još neke sitnice ili slike srednjih dimenzija. Ako selite arhivu ove kutije su idealne za registratore, zatim posuđe i druge lomljive stvari… Sve u svemu, kutije tih dimenzija imaju široku primenu.

 

 

 

Kutije za selidbu-Selidbe Novi Sad

Dimenzije: 46(š)x72(d)x43(v)

Velike petoslojne, kartonske kutije su otprilike sledećih dimenzija 72 x 46 x 43. One su idealne za stvari koje su kabaste a relativno lagane. Tu podrazumevam dečije igračke, odeća, obuća, krevetnina (posteljina, jastuci, peškiri…), ukrasi za jelku i sl.
Takođe možete napraviti i kombinaciju, tako što možete u donji deo kutije staviti teže i čvrste stvari a preko toga u gornji deo kutije složite lagane stvari.

 

 

 

Kutije za selidbu-Selidbe Novi Sad

Kutije za prodaju

Bilo kako bilo, za koje god kutije da se odlučite, bilo za male, bilo za srednje ili za velike potrudite se da ispoštujete jedno bitno pravilo. Uvek planirajte i tako slažite stvari da na kraju možete preklopiti stranice te kutije i lepo je zatvoriti. Zatvorena kutija je jača, kompaktnija, sigurnija i mnogo praktičnija za nošenje i slaganje u kamion, kombi, lift, sobu ili gde god…
Spomenuću još jednom da obavezno obeležite kutiju koja je lomljiva a možete i da ih numerišete. Numerisanje kutija je odlična stvar. Na kutiju napišite određeni broj a kod vas na spisak pod tim brojem možete da nabrojite sve stvari koje se nalaze u toj kutiji. To može puno da vam olakša raspakivanje kutija kada se selidba završi.

 

 

Plastične kutije za selidbu-Selidbe Novi Sad

Kutija dimenzije: 34(š)x52(d)x40(v)

Na red sad dolaze plastične kutije za selidbu.  One su daleko bolje od bilo kojih kartonskih kutija. To skoro nije ni za poređenje.   Mi iznajmljujemo plastične kutije. Imamo ih i manjih i većih dimenzija.

Veće plastične kutije su dužine 53, širine 34 i visine 40, takođe imamo još dve vrste koje su nešto manjih dimenzija.

Protokol prilikom iznajmljivanja je jednostavan. Mi vam dostavimo dogovoreni broj kutija nekoliko dana pre selidbe na vašu adresu. Nakon što smo vas preselili kutije ostaju nekoliko dana kod vas, tako da možete spokojno i na miru da ih ispraznite i stavite stvari na svoje mesto. Zatim nas pozovete da preuzmemo kutije.

 

Plastične kutije za selidbu-Selidbe Novi Sad

Kutija dimenzije: 34(š)x52(d)x40(v)

 

Plastične kutije se uklapaju i slažu jedna u drugu. To dosta pojednostavljuje čuvanje kutija dok ne počne pakovanje u njih, odnosno korišćenje. Takođe kada su uklopljene jedna u drugu lakše je manipulisati sa njima prilikom iznajmljivanja. One tada manje zauzimaju prostora u transportu i prilikom odlaganja.
Moram da napomenem da kao i sama kutija i njen poklopac je izuzetno čvrst, tako da stvari koje stavite u nju biće na sigurnom.

Moja preporuka je da uvek najkrhkije, najvrednije i najosetljivije stvari pakujete u plastične kutije. Tako da budete bezbrižni i da vam selidba protekne sa osmehom na licu  🙂

 

 

 

 

Na kraju ono najbitnije !

Ako želite da kupite kartonske ili iznajmite plastične kutije za vašu selidbu, agencija NSSELIDBE vam je na raspolaganju.

Želimo vam uspešnu predstojeću selidbu !!!

Kutije za selidbu-Selidbe Novi Sad

Kutije za selidbu-Selidbe Novi Sad

Kutije za selidbu-Selidbe Novi Sad

Plastična kutija-Selidbe Novi Sad

Plastične kutije za selidbu-Selidbe Novi Sad

Plastične kutije za selidbu-Selidbe Novi Sad

 

Unesite željenu reč