fbpx

O NAMA

O NAMA

O NAMA

NS TRANS je transportna firma osnovana 2007. godine sa sedištem u Novom Sadu. Agencija NSSELIDBE radi pod okriljem firme NS TRANS. Vlasnik NS TRANS i organizator selidbi koje obavlja agencija NSSELIDBE je Milan Štrbac. Firma se u početku bavila prevozom robe za pravna, a nešto ređe i za fizička lica. S vremenom su sve više rasli pozivi fizičkih lica radi usluge prevoza, a sve češće i zbog usluge preseljenja privatnih stanova.

Uvidevši da je potreba za preseljenjima privatnih stanova, manjih, srednjih, većih firmi i pravnih lica sve veća, orijentisali smo se prvenstveno na organizaciju istih. Zadovoljni klijenti i sve više preporuka lica koja su koristila naše usluge daju nam vetar u leđa za nove akcije, širenje firme i napredovanja u svakom pogledu. Ovde možete pogledati komentare nekih naših klijenata. Srž ekipe, koju čini šest članova, godinama se nije menjala. To ukazuje da nam je iskustvo u ovom poslu velika preporuka i da postoji veliko zadovoljstvo, kako naših klijenata, tako i u našem taboru. Da bi uspešno obavljao svoj posao, moraš  na zadatku biti pre svega vedrog duha, zatim koncentrisan na ono što radiš, komunikativan s klijentelom i ljudima oko sebe. Moraš biti siguran u ispravnost posla koji obavljaš, a to je sve odlika našeg tima.

Pred kraj početne stranice ovoga web sajta nalazi se rubrika “Naši klijenti”. Tamo su navedene samo neke firme za koje smo odradili obimnija preseljenja ili firme za koje smo duži period uslužno obavljali transport robe. Novi Sad je relativno mali grad i dobar glas daleko se čuje, nema tu mesta za greške i neozbiljnost. Agencija NSSELIDBE od osnivanja pa do danas beleži uzlaznu liniju u svom poslovanju. Pozitivno razmišljamo i sigurni smo da ćete se moći osloniti na naše usluge i za deset, dvadeset, trideset ili više godina.

Selidbe Novi Sad-nsselidbe.comSelidbe Novi Sad-nsselidbe.comSelidbe Novi Sad-nsselidbe.com

Selidbe Novi Sad-nsselidbe.com

Unesite željenu reč