fbpx

Usluge

Nudimo vam sve usluge koje su vam potrebne za jedno preseljenje kao i organizaciju selidbe kompletnog jednog domaćinstva ili firme.

Agencija NSSELIDBE poseduje izuzetno sposoban i iskusan tim radnika koji će vam upakovati, zaštiti i bezbedno preseliti kompletne stvari iz vašeg doma.

Selidbe firmi su pre svega veoma ozbiljan i odgovoran posao. Agencija NSSELIDBE poseduje zavidno iskustvo u preseljenju većih, srednjih i manjih firmi.

Specijalni poslovi su sastavni deo svakodnevnih radnih zadataka agencije NSSELIDBE. Mi smo ozbiljan i stručan tim koji sa zadovoljstvom rešava sve komplikovane i nezgodne situacije na terenu.

Ako vam treba usluga zaštite namešataja kako bi što bezbednije preselili vaš nameštaj nazovite agenciju NSSELIDBE. Mi vam nudimo kvalitetnu i povoljnu uslugu zaštite nameštaja kao i kompletnu profesionalnu uslugu selidbe.

Kod nas možete da kupite ili iznajmite kutije za selidbu. Prodajemo i drugi potreban materijal za pakovanje i zaštitu vaših stvari.

Agencija NSSELIDBE rutinski obavlja uslugu pakovanja. Usluga pakovanja je sastavni deo svake manje i veće selidbe, zato ako vam treba naša usluga, uvek smo spremni za akciju.

Demontaža i montaža nameštaja predstavlja najpipaviji i najodgovorniji deo svake selidbe. Iskusni radnici agencije NSSELIDBE se na svakoj selidbi, bilo da je u okviru Novog Sada ili da su negde na terenu van grada, trude da sa punom pažnjom pristupe tom zadatku.

Ako ste adaptirali stan i imate puno šuta kojeg morate da se otarasite ili imate starog nameštaja koji želite da bacite, pozovite agenciju NSSELIDBE i mi ćemo rešiti te probleme.

Naši svakodnevni poslovi su prevoz razne robe za privatna i pravna lica. A organizacija selidbi je naše glavno zanimanje.

Unesite željenu reč